Bemutatkozás

Szeretettel Köszönti Önt Honlapján a
Fővárosi Önkormányzat Vámosmikolai Idősek Otthona!

Honlapunk segítségével gyorsan és könnyedén tájékozódhat az Otthon által nyújtott szolgáltatásokról, elérhetőségekről, programjainkról.


⛔

Tisztelt Látogatók!
Intézmény elhagyási és látogatási tilalom a szociális intézményekben
Szeptember 7-től Magyarország összes szakosított ellátást nyújtó szociális intézményében intézmény elhagyási és látogatási tilalmat rendelt el az Országos Tisztifőorvos határozatával.
⚠️ A látogatási tilalom alól csak abban az esetben adható felmentés, ha valaki végstádiumú hozzátartozójától szeretne elbúcsúzni.
⚠️ Az intézmény elhagyási tilalom nem vonatkozik az éjjeli menedékhelyekre és a hajléktalanok átmeneti szállására.
⚠️ Az intézményeket csak indokolt esetben, például munkavégzés, vagy egészségügyi ellátás miatt, vagy az intézményvezető engedélyével különösen indokolt esetben lehet elhagyni, illetve a fogyatékos személyek, a pszichiátria és szenvedélybetegek ellátását biztosító intézmények szervezett szabadidős céllal hagyhatóak el.
➡️Továbbra sem jelenti az intézmény elhagyását, ha valaki az intézmény kertjében, területén tartózkodik, így arra a korlátozás sem vonatkozik.
➡️Új ellátottat csak a felvétel előtt készült, 2 negatív Covid teszt birtokában lehet felvenni. Ez az előírás nem vonatkozik a hajléktalonok éjjeli menedékhelyére. Covid-19 tüneteket mutató hajléktalan személyt pedig minden esetben egészségügyi intézménybe kell szállítani.

A részletek megtekintéséhez kérem kattintson ide!


Intézményünkben 2020 augusztus 31-ével látogatási és kijárási korlátozás lépett életbe.

A részletek megtekintéséhez kérem kattintson ide!


A Fővárosi Önkormányzat Vámosmikolai Idősek Otthona az ország északi részén, Budapesttől 85 km-re a Börzsöny hegység lábánál és az Ipoly folyó völgyében található festői környezetben. Jól megközelíthető személygépkocsival a Budapest-Vác-Szob-Letkés-Vámosmikola útvonalon, vagy a Nyugati pályaudvarról induló személyvonattal Szobig és a vasútállomásról távolsági autóbusszal. Az Otthon Vámosmikola központjában helyezkedik el. 150 fő időskorú ember részére biztosít nyugodt, békés és komfortos életteret. Lakóink részére teljeskörű ellátást biztosítunk.
A három lakóépületben található lakószobáink 2-4 ágyasak. A lakóépületeket virágoskert és fás park veszi körül. A közeli Börzsöny hegység mindig friss, kitűnő levegőt, csendes, nyugodt környezetet biztosít az itt élő emberek számára.

Jelentkezni lehet:

Felvételt Előkészítő Csoport csoportnál (FECS)

Székhelye: Budapest Fővárosi Önkormányzat Ügyfélszolgálati Iroda

Cím: 1054 Budapest, V.ker., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. fsz.

Telefon: (36-1) 374 0077 Zöldszám:06 80 203 377 (ingyenesen hívható)

FAX: (36-1) 374 0078 E-mail: fecs@budapest.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő: 12-17 óráig
Kedd-csütörtök: 8-16 óráig
Péntek: 8-11 óráig
Az intézményi elhelyezéssel kapcsolatban további információt a Mentálhigiénés csoport vezetőtől Ritzi Szilviától kérhetnek. Telefonos elérhetősége munkanapokon reggel 08.00-16.00-ig 06 30 331-05-16.

 

Itt látható a vámosmikolai otthon bemutatkozó filmje.

Itt látható a visegrádi otthon bemutatkozó filmje.

Intézményünk Facebook oldala.