Bemutatkozás

Szeretettel Köszönti Önt Honlapján a
Fővárosi Önkormányzat Vámosmikolai Idősek Otthona!

Honlapunk segítségével gyorsan és könnyedén tájékozódhat az Otthon által nyújtott szolgáltatásokról, elérhetőségekről, programjainkról.

FIGYELEM!    LÁTOGATÁSI TILALOM!

A Fenntartó látogatási tilalmat rendelt el intézményünkben!

 

Tisztelt Hozzátartozók!

Tisztelt Önkéntes Munkát Felajánlók!

Ezek a hetek, hónapok mindannyiunkat hatalmas próbatétel elé állítanak. Aggódunk szeretteink állapotáért, biztonságáért, az őket gondozókért. Ez a közös aggodalom és felelősségérzet gondozottjaink szerető hozzátartozóiból, a rászoruló emberek iránt felelősséget érző emberekből, Önökből a legnemesebb érzéseket váltja ki, a segíteni akarást. A Fővárosi Önkormányzat fenntartásában lévő valamennyi idősek otthona működését, az ott dolgozók elhivatottságát, szakértelmét ismerve és nagyra értékelve szeretném Önöket megnyugtatni, hogy az intézmény valamennyi munkatársa minden erőfeszítésével a rájuk bízottakat legjobb tudásuk szerint ellátják. Mélyen megértem és méltányolom az Önök aggodalmait, de a legtöbbet most mindannyian azzal tehetnek szeretteik érdekében, ha engedjük, hogy a szakemberek minden idejüket a rájuk bízott idősek ellátására fordíthassák. Ne növeljük a szükségesnél több telefonos megkereséssel admininsztratív feladataikat, az ápolásra fordított idő ne forgácsolódjon szét.

Tisztelettel kérem Önöket, hogy továbbra is bízzanak , mint ahogyan eddig is a fenntartásunkban lévő intézményi ellátás minőségében, a gondozók szakmai és emberi hozzáállásában. Segítsük így hozzátartozóinkat és azokat, akik ebben a helyzetben a legtöbbet tehetik értük. Intézményeink heroikus küzdelmet végeznek mindennapi szolgálatuk során, vigyázva ezzel a ránk bízottak életének, testi épségének, biztonságára, amely a legfontosabb!

A szolidaritás a legnagyobb érték amit jelen helyzetben tanusíthatunk. Hálásan köszönünk minden önkéntes felajánlást, mellyel az intézmény dolgozóinak munkáját segítenék az ellátásban, de a jelenlegi veszélyhelyzetben az ellátottak egészsége a legfontosabb, így ennek érdekében a látogatási tilalom alatt sajnos önkénteseket sem tudunk fogadni az intézményben.

Az elkövetkező időszakra egészséget, türelmet és erőt kívánok.

Tisztelettel: Gy. Németh Erzsébet

főpolgármester-helyettes

 

 

 

A Fővárosi Önkormányzat Vámosmikolai Idősek Otthona az ország északi részén, Budapesttől 85 km-re a Börzsöny hegység lábánál és az Ipoly folyó völgyében található festői környezetben. Jól megközelíthető személygépkocsival a Budapest-Vác-Szob-Letkés-Vámosmikola útvonalon, vagy a Nyugati pályaudvarról induló személyvonattal Szobig és a vasútállomásról távolsági autóbusszal. Az Otthon Vámosmikola központjában helyezkedik el. 150 fő időskorú ember részére biztosít nyugodt, békés és komfortos életteret. Lakóink részére teljeskörű ellátást biztosítunk.
A három lakóépületben található lakószobáink 2-4 ágyasak. A lakóépületeket virágoskert és fás park veszi körül. A közeli Börzsöny hegység mindig friss, kitűnő levegőt, csendes, nyugodt környezetet biztosít az itt élő emberek számára.

Jelentkezni lehet:

Felvételt Előkészítő Csoport csoportnál (FECS)

Székhelye: Budapest Fővárosi Önkormányzat Ügyfélszolgálati Iroda

Cím: 1054 Budapest, V.ker., Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. fsz.

Telefon: (36-1) 374 0077 Zöldszám:06 80 203 377 (ingyenesen hívható)

FAX: (36-1) 374 0078 E-mail: fecs@budapest.hu

Ügyfélfogadás: Hétfő: 12-17 óráig
Kedd-csütörtök: 8-16 óráig
Péntek: 8-11 óráig
Az intézményi elhelyezéssel kapcsolatban további információt a Mentálhigiénés csoport vezetőtől Ritzi Szilviától kérhetnek. Telefonos elérhetősége munkanapokon reggel 08.00-16.00-ig 06 30 331-05-16.

 

Itt látható a vámosmikolai otthon bemutatkozó filmje.

Itt látható a visegrádi otthon bemutatkozó filmje.

Intézményünk Facebook oldala.